3 fine forårsture

Er du i gang med at overveje, hvor du kunne tage hen på en forårstur? Så tjek disse tre bud.

1. Rom
Rom5

Italiens hovedstad Rom er skøn om foråret – jeg var der selv i en påskeferie i april, og der var lige tilpas temperaturer på knap 20 grader. Bedre end i Danmark og ikke for varmt til at bevæge sig rundt og opleve byen, spise pizzaer, drikke espressoer og ikke mindst lækre is 🙂

Læs min visuelle guide til Rom her.

2. Genève
Geneve 5

Hovedstaden i Schweiz oplevede jeg også i en påskeferie i marts – her var vejret knap så godt, men det gjorde ikke byen mindre interessant. Den er smuk og dejlig nem at overskue, men husk at pakke godt med lommepenge 🙂

Læs min guide til en weekend i Genève her.

3. Danmarksferie
Samsø3_MG_1465

Danmark er jo også dejlig om foråret, og så er det nemt og hurtigt med transport – jeg kan både anbefale weekendture og cykelture rundt i landet 🙂

Læs mit store tema om Danmarksferie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.