Anbefaling: Spa på budget i Aarhus

Har du brug for lidt forkælelse for få penge? Så kan jeg virkelig anbefale en tur i spa i Grossererbadet i Aarhus.

Spa og wellness kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Det skal der også være plads til. Men har du lyst til at komme ned i gear, uden det koster en bondegård, er her mine varmeste anbefalinger til spa i Grossererbadet på toppen af Badeanstalten Spanien i Aarhus.

Grossererbadet blev for nogle år siden totalrenoveret og kan bestemt være med i klassen af lækre spa-steder. Og så ligger det dejligt centralt og lidt hyggeligt, at det foregår i byens gamle badeanstalt, som tidligere var forbeholdt byens bedre borgerskab – deraf navnet Grossererbadet.

Spa2Foto: Badeanstalten Spanien.

For kun 85 kr. får du adgang til både svømmehal og Grossererbadet i halvanden time. Er du lidt morgenfrisk, kan du faktisk få det for kun 60 kr., fx om formiddagen i hverdagen. Kommer du allerede kl. 8, får du adgang i 2 timer for 60 kr.

Din booking giver dig adgang til faciliteterne i bestemte tidsintervaller – fx kl. 18-19.30. Hvis du er lidt vaks, kommer du en halv til en hel time før starttidspunktet og får svømmet lidt, inden du skal i spa.

Spa3Foto: Badeanstalten Spanien.

Halvanden time er rigeligt til at prøve Grossererbadets forskellige faciliteter – mere er der måske heller ikke tid til i en travl hverdag. Større er stedet heller ikke, men der er dog flere massagebassiner, dampbad med og uden duft, koldtvandsbruser, sauna og en række kabiner med fx intrarød behandling og lysterapi-behandling.

Så der er god mulighed for at få sat gang i blodomløbet 🙂 Inden for de halvanden time er der også altid en mini saunagus, som er ret lækkert (og varmt!).

Du skal booke og betale på forhånd, da der er begrænset antal pladser. Se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.