Jeg drømmer om: Weekendophold i fine Middelfart

Som en måske lidt overset perle ligger Middelfart ret naturskønt ved Lillebælt lige ud til vandet. Og efter et kursus på Fænø-Sund Konferencecenter drømmer jeg om at komme tilbage på et weekendophold med min kæreste eller veninderne.

Sponsoreret indlæg for Fænø-Sund – midti.

Jeg er efterhånden ret stor fan af weekendophold i Danmark – se bare her, hvor vi var ved Gråsten sidste efterår, eller her, hvor vi var på Samsø i starten af juni. Selvom det kun er måske 2-3 overnatninger, får du virkelig følelsen af at komme væk fra hverdagen. Og med de korte afstande, vi har i Danmark, er du hurtigt fremme ved destinationen 🙂

Således blev jeg også for nylig lidt hooked på et weekendophold i Middelfart. Selvom jeg oprindeligt er fra Fyn, har byen lige ved Lillebæltsbroen for mig egentlig bare været et slags crossover på vej hjem til mine forældre eller videre til København. Jeg har dog godt øjet, at hold nu op, den ligger smukt lige ned til vandet. Men det var først, da jeg for nylig var på en dags kursus på Fænø-Sund i Middelfart, at jeg tænkte: Hey, her er da egentlig ret så fint.

Weekendophold Fænø-SundWeekendophold1Weekendophold2Weekendophold3
Fotos: midti.

Selvom det er et stort sted med både kursuslokaler og festlokaler, var der så hyggeligt og rart med smukke omgivelser, at jeg egentlig fik lyst til at vende tilbage på et weekendophold på et tidspunkt. Det ligger ret tæt på vandet, der er pool-område, fine rum og lækker mad – så what’s not to like? 🙂

I Middelfart ville jeg blandt andet tage ned at bade, shoppe rundt i byen og måske prøve kræfter med bridgewalking. Inspirationen er hermed givet videre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.