Mountain getaway nær Genève

Drømmer du om et mountain getaway i alperne, kan jeg varmt anbefale dette sted tæt på Genève.

Da vi sidste år var på påskeferie i Genève, tog vi en lille afstikker op i de nærliggende franske alper. Nærmere betegnet til det charmerende alpehotel tæt på byen Mijoux, nemlig La Petite Chaumière.

Vi ‘landede’ midt i en masse dejlig sne i slutningen af marts, lige inden pisterne lukkede for sæsonen. Og det gjorde selvsagt hytteoplevelsen endnu mere hyggelig med al den sne. Men jeg har ladet mig fortælle, at området bestemt er lige så fint og charmerende uden sne om sommeren. Så hermed vil jeg give anbefalingen til stedet videre 🙂

Mountain getaway3

Mountain getaway4

 

Stedet var sådan lidt gammeldags, bjælkehytteagtig med reception, sofaområde, bar og egen restaurant samt værelser ovenpå. Sådan lidt familiært og pensionat-agtigt, hvor du får en hyggelig sludder i receptionen og hilser på hotelhunden, der ligger og dovner den på tæppet.

Et rigtigt fint sted at slappe af i sig selv – drikke varm kakao, spille spil og læse bøger. Men altså også et rigtigt fint udgangspunkt for skiferie (pisterne gik lige til døren) og vandreferie om sommeren.

Mountain getaway1

Mountain getaway2

Kommer du fra Genève, kan du tage en bus til den franske by Gex for foden af bjergene (husk at have passet klart, for du krydser grænsen undervejs, og der kommer grænsepoliti ind i bussen og tjekker). Vi valgte at vandre de 10 km. op til hotellet fra Gex, men du kan også tage en taxa eller måske lave en aftale med hotellet om at blive hentet. De var i hvert fald så søde at køre os ned til bussen igen, da vi skulle tilbage mod Genève.

Læs mere om stedet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.