Spar penge med det her hoteltrick

Du kan få op til halv pris på overnatninger, hvis du bruger det her trick.

Netop hjemvendt fra en ret dyr ferie i Florida, hvor bl.a. hotelpriserne var skyhøje, vil jeg skynde mig at tippe jer om det her trick til at spare penge på overnatninger.

Det fungerer klart bedst, hvis du bare er ude efter 1-2 overnatninger – fx en weekendtur til en storby – eller rejser rundt og er ok med at bo nye steder hver nat.

Spar penge hotel

Tricket er nemlig at booke din hotelovernatning på selve dagen (eller tidligst dagen før) – her kan du nemlig få fingrene i overnatninger, der er sat gevaldigt ned i pris, fordi hotellerne jo gerne vil have fuld belægning på deres værelser.

Således kunne vi flere steder i Miami få halv pris på overnatningen på selve dagen – og det er jo penge, der er værd at tage med 🙂

Tjek fx. Hotels.com-appen eller Booking.com-appen for at se, hvilke dagstilbud der er i det område, hvor du gerne vil overnatte. Hvis du bruger Hotels.com, kan du (måske) samtidig være med til at ‘optjene’ en gratis nat på hotel (de giver hver 11. nat gratis).

Vær dog opmærksom på, at du jo ikke er garanteret en plads, så det kræver lidt is i maven – især hvis du vil overnatte uden for storbyerne, hvor der måske ikke er lige så stort et udvalg af hoteller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.