Tip fra en lokal: 3 skjulte spiseperler i Paris

Få tre gode spisetips til Paris fra Charlotte Montiel, der har boet og arbejdet i byen i 25 år.

Hvis nogen kender de hyggelige, lokale steder og restauranter, der ikke er overrendt af turister, er det 52-årige Charlotte Montiel. Hun er dansker, men har boet og arbejdet i Paris i 25 år, så byen er i den grad hjem for hende. Til daglig driver hun bureauet Catamaran, der tilbyder dansk-fransk business assistance.

Her får du hendes tips til tre skjulte spiseperler, som er værd at prøve, næste gang du er i Paris.

1. Lækre tapas tæt på Bastille
La Féria, 25, Rue Montgallet, 75012 Paris

Paris feriaFoto: La Feria.

Tapas er dejligt, men efterhånden lidt forvansket. Alle caféer, barer og restauranter serverer ”tapas”. Prøv the real thing, når du er i Paris næste gang.

Med spansk accent bydes du velkommen på La Féria. Der er dekorative kakler en masse og spansk stemning, så det batter. Deres enkelte tapas er store portioner, så snup hellere en kold eller varm tapas- tallerken med et udvalg som en deleforret (eller som hovedret). Der er også gode fisketallerkener. Snyd ikke dig selv for et glas moscatel eller et glas sangria. Eviva España!

2. Kreative cocktails på Montmartre
Le Très Particulier, 23, avenue Junot, Pavillon D, 75018 Paris

Paris particulierFoto: Le Très Particulier.

Er du i cocktail-humør efter maden, så kan jeg også varmt anbefale Le Très Particulier – En hyggelig og hemmelig bar på det skønne Montmarte. Baren serverer kreative cocktails og tilbyder også tapas.

3. Søde sager i det 17. arrondissement
L’Acide, Salon de Thé, 24, Rue des Moines, 75017 Paris

Acide Paris

Hvis du har en sød tand, anbefaler jeg dig at tage et smut forbi konditor Jonathan Blots fine butik. Kagerne smager fantastisk, er flotte at se på, og der er et bredt udvalg af macarons i diverse smagsvarianter til 1,40€ stykket. Prøv deres macaron Guillaum med valmue og kokosmælk eller deres Julie med tyggegummismag, perfekt til børn i alle aldre.

Hvis du ikke er til det søde, kan du også nyde godt af deres frokost med lækre salater og sandwiches.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.